Om oss

Vi hjälper dig att hitta marknadens bästa billån.
hitta billån
Sveriges bästa billån

Om Hittabillån.se

Om det är dags att köpa bil vill du förmodligen hitta ett så billigt billån som möjligt. Och det kan vi på Hittabillån.se hjälpa dig med.

Vi har lång erfarenhet i lånebranschen och vet vad moderna konsumenter anser vara ett bra lån. Därför har vi tagit all vår kunskap och satt ihop en tjänst som gör det enklare för dig att hitta rätt. 

 

Så enkelt är det:

Välj låneform

Vi jämför både billån med och utan säkerhet och kontantinsats.

Jämför

I våra listor kan du enkelt jämföra långivare, räntor och villkor.

Ansök

Hittar du ett billån som passar dig ansöker du på 1 minut med BankID.

Vi jämför inte vilka billån som helst

Så skiljer vi oss från mängden

Medan många konkurrenter väljer att lägga till alla billån i sina jämförelser – både bra och mindre bra sådana – har vi valt att fokusera på Sveriges bästa långivare. 

I våra jämförelser hittar du bara billån som fått höga betyg av kunderna själva på Trustpilot. Resten struntar vi i eftersom kundnöjdhet är av största vikt när det gäller lån – det är trots allt dina pengar det handlar om. 

Dessutom inkluderar vi inte enbart långivare i våra jämförelser, utan även låneförmedlare. De allra flesta låneförmedlare som finns med på Hittabillån.se samarbetar med fler än 30 långivare och banker, så indirekt kan man säga att vi jämför mängder av billån. 

Sist men inte minst tycker vi att det kan vara bra att veta lite mer om billån innan man ansöker. Därför erbjuder vi informativa och enkla guider till billån som vi rekommenderar att du tar en titt på innan du skickar in din ansökan. På så sätt kan du ta del av tips och råd som kan ge dig bättre lånevillkor och framför allt – en lägre ränta. 

Vad säger våra användare?

5/5
"Hittade mitt nuvarande billån tack vare Hittabillån.se. Ansökte om billån via Lendo och fick över 20 olika låneförslag inom bara ett dygn. Valde lägsta räntan och fick pengarna två dagar senare."
Lovisa E

Hör av dig till oss!

Om du har frågor eller vill synas på vår sajt är du välkommen att höra av dig till oss via kontaktformuläret till höger. 

Vi försöker alltid svara samma dag eller senast dagen efter, även på helger och kvällar. 

 

ekonomibloggar.nu