Billigare billån

money 837376 640 min e1496484476844 - Billigare billån

Om du befinner dig på denna sajt antar vi att du är ute efter riktigt billiga billån. Vi förstår dig. Varför ska man betala mer än vad man behöver? Att hitta billiga billån är knappast svårt idag, så länge man vet vart och hur man ska leta.

Är du ny inför billån kanske det är svårt att veta hur man kommer undan riktigt billigt. I denna artikel ska vi därför ge dig våra bästa tips på hur du hittar billiga billån. Håll till godo!

Jämför billån online

Vi börjar med det mest självklara och bästa tipset, nämligen att jämföra olika billån. Genom att jämföra kan du hitta de allra bästa och förmånligaste alternativen för just dig. Många väljer att strunta i jämförelserna och hoppa på första bästa erbjudande. Detta kan bero på lathet eller så tror de helt enkelt att det ändå inte finns så mycket pengar att spara.

Detta är såklart något du bör undvika. Vi garanterar dessutom att du kan spara riktigt stora summor på att jämföra billån. Ta gärna en titt i vår smidiga topplista som du hittar på startsidan. Här hittar du de allra bästa långivarna som erbjuder billiga billån.

Ta hjälp av en låneförmedlare

Ett annat bra tips när det gäller att hitta billiga billån är att vända sig till en låneförmedlare. Här får du nämligen hjälp med dina jämförelser utan att du själv behöver göra mer än att skicka in en ansökan. Så här går processen till:

  • Hitta en låneförmedlare som jämför billån eller privatlån.
  • Ange hur mycket du vill låna, hur länge samt dina personliga uppgifter.
  • Låneförmedlaren skickar ut din ansökan till de långivare som de samarbetar med. Därefter får helt enkelt bankerna och finansinstituten slåss för att få dig som kund.
  • Efter att låneförmedlaren mottagit alla bud presenteras dessa för dig. Du får sedan i lugn och ro gå igenom dem och se om du hittar ett alternativ som passar dig. Ansökan är i princip aldrig bindande och vill du slopa alla erbjudanden kan du såklart göra det.
  • Hittar du ett erbjudande som motsvarar dina önskningar är det bara att ansöka om lånet.

Att använda sig av en låneförmedlare är nästan alltid gratis och dessutom tas endast en kreditupplysning på dig. Det spelar ingen roll hur många banker som låneförmedlaren samarbetar med, de får helt enkelt dela på upplysningen.

Billigare billån – 3 snabba tips

Nedan följer ytterligare tre tips på hur du kan hitta ett billigare billån.

  • Om du jämför på egen hand bör du spela bankerna mot varandra. Hittar du en billig ränta hos en långivare bör du nämna detta för nästa långivare som du kontaktar. Kanske kan de erbjuda en lägre ränta?
  • Samla din ekonomi hos en och samma bank. Detta kan ge dig flera förmåner, inte minst när det kommer till en lägre ränta på billån.
  • Har du en sambo med en god kreditvärdighet bör ni ansöka tillsammans. Detta kan ge dig en bättre ränta och dessutom kan du få låna större summor.

Kommentarer inaktiverade.

Topp 3 långivare 2019:
Bynk
bynk

Hantera lånet enkelt via Bynk-appen

Tjäna bynkpoäng och få billigare billån

Advisa
Advisa privatlan min e1496490937854 - Advisa

Jämför billån åt dig hos 37 långivare - helt kostnadsfritt

En av Sveriges populäraste låneförmedlare

Lendo
lendo logo min e1496500870119 - Lendo

Jämför billån hos 35 banker med en kreditupplysning

Betalningsanmärkningar är inget hinder för att låna